Kuchnia
45:00
Tarta z rabarbarem
Rabarbar jest warzywem, z którego chyba najczęściej robi się kompot.
AUTOR Cezary Powała
"
Wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi, ale niewielu z nich pamięta o tym
Antoine de Saint-Exupery
Psychologia
27:19
Jak Polacy radzą sobie podczas pandemii?
Rozmowa z dr Olafem Żyliczem o tym, czy obecna sytuacja jest dla nas trudna.
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
90:00
Chleb z kaszy gryczanej
Chleb bez drożdży i zakwasu? Tak, to możliwe!
AUTOR Cezary Powała
Kultura
03:00
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Noc żywych trupów
Zombie – emancypacja
AUTOR Dorota Chrobak
Kuchnia
30:00
Sałatka z kaszą jaglaną, szpinakiem i suszonymi pomidorami
Kolejna kasza, jaką wziąłem na tapetę, to kasza jaglana.
AUTOR Cezary Powała
Kultura
03:00
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Dzień Świstaka
Dzień jak co dzień?
AUTOR Dorota Chrobak
Kuchnia
30:00
Młoda kapusta z koperkiem
Kapusta ma opinię ciężkostrawnej, niezbyt zdrowej i pospolitej jarzyny w złym guście.
AUTOR Cezary Powała
Kuchnia
20:00
Pad Thai z krewetkami
Bardzo lubię kuchnię azjatycką. Jest dość lekkostrawna i bardzo wyrazista w smaku.
AUTOR Cezary Powała
Sport
20:13
Samotność czy osamotnienie?
Magdalena Derezińska-Osiecka w rozmowie z Pawłem Oksanowiczem
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kultura
01:40
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Jednym cięciem
Zombie od kuchni
AUTOR Dorota Chrobak
Psychologia
30:30
Tu się pracuje
Dr Magdalena Żadkowska, socjolożka z Uniwersytetu Gdańskiego, w rozmowie z Bożeną Szwarc
AUTOR Bożena Szwarc
Psychologia
28:25
Miłość, relacje i dojrzałość
Natalia De Barbaro, trenerka, psycholożka, w rozmowie z Bożeną Szwarc
AUTOR Bożena Szwarc
Zdrowie
32:08
Jak oswoić się ze stratą?
Psycholog Dorota Minta o tym czym jest strata i jak sobie z nią radzić.
AUTOR Bożena Szwarc
Kultura
02:21
Ulubieniec kobiet
Książka Iwony Kienzler
AUTOR Tomasz Sobierajski
Kultura
02:48
Wielki przypływ
Książa Jarosława Mikołajewskiego
AUTOR Tomasz Sobierajski
Zamknij
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii Więcej informacji