Psychologia
10:40
Biegnąc środkiem pustej drogi. Część I
Piotr Mazik, historyk sztuki, przewodnik tatrzański w rozmowie z Pawłem Oksanowiczem
AUTOR Paweł Oksanowicz
"
Wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi, ale niewielu z nich pamięta o tym
Antoine de Saint-Exupery
Kultura
01:20
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - 12 Małp
Zagubiony w przeszłości
AUTOR Dorota Chrobak
Kultura
01:20
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Contagion - Epidemia strachu
Film, który przewidział Covid-19
AUTOR Dorota Chrobak
Sport
09:17
Jak biegać ultramaratony i pomagać innym? Część III
Łukasz Grass w rozmowie z Markiem Rybcem - zdobywcą 4Deserts.
AUTOR Łukasz Grass
Sport
11:45
Jak biegać ultramaratony i pomagać innym? Część II
Łukasz Grass w rozmowie z Markiem Rybcem - zdobywcą 4Deserts.
AUTOR Łukasz Grass
Sport
10:05
Jak biegać ultramaratony i pomagać innym? Część I
Łukasz Grass w rozmowie z Markiem Rybcem - zdobywcą 4Deserts.
AUTOR Łukasz Grass
Kuchnia
25:00
Risotto z brukselką, brokułami, serem pleśniowym i parmezanem
Istnieje aż 25 odmian ryżu
AUTOR Cezary Powała
Kuchnia
60:00
Wiosenna sałatka z pieczonych warzyw
Zaczyna się wiosna i wszystko budzi się do życia.
AUTOR Cezary Powała
Kultura
01:58
Asteroid i półkotapczan
Książka Katarzyny Jasiołek
AUTOR Tomasz Sobierajski
Kultura
02:07
Selfie/ Autoportret
Książka Hanny Bakuły
AUTOR Tomasz Sobierajski
Sport
10:15
Jak przełamać swoje słabości? Część III
Łukasz Grass w rozmowie z Maciejem Piotrowskim - "Polskim Forrestem Gumpem"
AUTOR Łukasz Grass
Sport
09:33
Jak przełamać swoje słabości? Część II
Łukasz Grass w rozmowie z Maciejem Piotrowskim - "Polskim Forrestem Gumpem"
AUTOR Łukasz Grass
Psychologia
35:08
Jak sobie radzić z odosobnieniem?
Paweł Oksanowicz w rozmowie z Tomaszem Sobierajskim.
AUTOR Paweł Oksanowicz
Sport
09:50
Jak przełamać swoje słabości? Część I
Łukasz Grass w rozmowie z Maciejem Piotrowskim - "Polskim Forrestem Gumpem"
AUTOR Łukasz Grass
Kuchnia
15:00
Wiosenna kanapka z jajkiem i awokado
Wiosna nastraja nas do zmian jadłospisu.
AUTOR Cezary Powała
Zamknij
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii Więcej informacji