Kultura
03:00
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Dzień Świstaka
Dzień jak co dzień?
AUTOR Dorota Chrobak
"
Wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi, ale niewielu z nich pamięta o tym
Antoine de Saint-Exupery
Kuchnia
30:00
Młoda kapusta z koperkiem
Kapusta ma opinię ciężkostrawnej, niezbyt zdrowej i pospolitej jarzyny w złym guście.
AUTOR Cezary Powała
Kuchnia
20:00
Pad Thai z krewetkami
Bardzo lubię kuchnię azjatycką. Jest dość lekkostrawna i bardzo wyrazista w smaku.
AUTOR Cezary Powała
Sport
20:13
Samotność czy osamotnienie?
Magdalena Derezińska-Osiecka w rozmowie z Pawłem Oksanowiczem
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kultura
01:40
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Jednym cięciem
Zombie od kuchni
AUTOR Dorota Chrobak
Psychologia
30:30
Tu się pracuje
Dr Magdalena Żadkowska, socjolożka z Uniwersytetu Gdańskiego, w rozmowie z Bożeną Szwarc
AUTOR Bożena Szwarc
Psychologia
28:25
Miłość, relacje i dojrzałość
Natalia De Barbaro, trenerka, psycholożka, w rozmowie z Bożeną Szwarc
AUTOR Bożena Szwarc
Zdrowie
32:08
Jak oswoić się ze stratą?
Psycholog Dorota Minta o tym czym jest strata i jak sobie z nią radzić.
AUTOR Bożena Szwarc
Kultura
02:21
Ulubieniec kobiet
Książka Iwony Kienzler
AUTOR Tomasz Sobierajski
Kultura
28:40
Sztuka uczy myśleć i nie powielać schematów
Bożena Szwarc w rozmowie z Rafałem Królikowskim
AUTOR Bożena Szwarc
Kultura
02:48
Wielki przypływ
Książa Jarosława Mikołajewskiego
AUTOR Tomasz Sobierajski
Kultura
00:45
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Monty Python i św. Graal
Średniowiecze bez retuszu
AUTOR Dorota Chrobak
Psychologia
07:30
Biegnąc środkiem pustej drogi. Część II
Piotr Mazik, historyk sztuki, przewodnik tatrzański w rozmowie z Pawłem Oksanowiczem cz. 2
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kultura
02:19
Tego o mnie nie wiecie
Książka Agnieszki Osieckiej
AUTOR Tomasz Sobierajski
Psychologia
25:26
Jak się zmieniamy w odosobnieniu i co możemy z tym zrobić?
dr Joanna Heidtman w rozmowie z Pawłem Oksanowiczem
AUTOR Paweł Oksanowicz
Zamknij
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii Więcej informacji