Kultura
02:48
Wielki przypływ
Książa Jarosława Mikołajewskiego
AUTOR Tomasz Sobierajski
"
Najlepszy czas na działanie jest teraz
Mark Fisher
Kultura
28:40
Sztuka uczy myśleć i nie powielać schematów
Bożena Szwarc w rozmowie z Rafałem Królikowskim
AUTOR Bożena Szwarc
Kultura
00:45
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Monty Python i św. Graal
Średniowiecze bez retuszu
AUTOR Dorota Chrobak
Kultura
02:19
Tego o mnie nie wiecie
Książka Agnieszki Osieckiej
AUTOR Tomasz Sobierajski
Psychologia
07:30
Biegnąc środkiem pustej drogi. Część II
Piotr Mazik, historyk sztuki, przewodnik tatrzański w rozmowie z Pawłem Oksanowiczem cz. 2
AUTOR Paweł Oksanowicz
Psychologia
25:26
Jak się zmieniamy w odosobnieniu i co możemy z tym zrobić?
dr Joanna Heidtman w rozmowie z Pawłem Oksanowiczem
AUTOR Paweł Oksanowicz
Psychologia
10:40
Biegnąc środkiem pustej drogi. Część I
Piotr Mazik, historyk sztuki, przewodnik tatrzański w rozmowie z Pawłem Oksanowiczem
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kultura
01:20
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - 12 Małp
Zagubiony w przeszłości
AUTOR Dorota Chrobak
Sport
09:17
Jak biegać ultramaratony i pomagać innym? Część III
Łukasz Grass w rozmowie z Markiem Rybcem - zdobywcą 4Deserts.
AUTOR Łukasz Grass
Kultura
01:20
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Contagion - Epidemia strachu
Film, który przewidział Covid-19
AUTOR Dorota Chrobak
Sport
11:45
Jak biegać ultramaratony i pomagać innym? Część II
Łukasz Grass w rozmowie z Markiem Rybcem - zdobywcą 4Deserts.
AUTOR Łukasz Grass
Sport
10:05
Jak biegać ultramaratony i pomagać innym? Część I
Łukasz Grass w rozmowie z Markiem Rybcem - zdobywcą 4Deserts.
AUTOR Łukasz Grass
Kuchnia
25:00
Risotto z brukselką, brokułami, serem pleśniowym i parmezanem
Istnieje aż 25 odmian ryżu
AUTOR Cezary Powała
Kuchnia
60:00
Wiosenna sałatka z pieczonych warzyw
Zaczyna się wiosna i wszystko budzi się do życia.
AUTOR Cezary Powała
Kultura
02:07
Selfie/ Autoportret
Książka Hanny Bakuły
AUTOR Tomasz Sobierajski
Zamknij
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii Więcej informacji