Psychologia
33:15
Jak ubierać się do pracy?
Co o nas mówi nasz ubiór?
AUTOR Paweł Oksanowicz
"
Wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi, ale niewielu z nich pamięta o tym
Antoine de Saint-Exupery
Kuchnia
60:00
Trufle
Trufle powstały w 1920 roku w jednej z francuskich kuchni.
AUTOR Cezary Powała
Zdrowie
31:11
Co jest ważniejsze: rodzaj diety czy motywacja?
Rozmowa o zdrowym stylu życia z dietetyczką Agnieszka Tymoszuk.
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
06:24
Marcepan z Królewca
Niespotykany smak na stole i trochę historii
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
15:00
Vege tatar
Vegański tatar bez grama mięsa czy ryby. Na bazie wafli ryżowych.
AUTOR Cezary Powała
Kuchnia
10:00
Wegański majonez
Co zrobić z aquafaby, czyli wody z ciecierzycy?
AUTOR Cezary Powała
Zdrowie
26:29
Jak jeść żeby czuć się dobrze?
Rozmowa z Patrycją Sankowską, dyplomowaną dietetyczką medyczną.
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
40:00
Sernik japoński
To ciasto wykonane z sera znane było już w Starożytnej Grecji.
AUTOR Cezary Powała
Sport
24:50
Bieganie w walce z depresją?
Co się dzieje w głowie biegacza? Czy bieganie może pomóc w walce z depresją?
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
10:00
Zielony koktajl
Koktajle od jakiegoś czasu zaskarbiły sobie naszą sympatię. I bardzo dobrze.
AUTOR Cezary Powała
Zdrowie
18:55
Niedoczynność tarczycy i Hashimoto w pigułce
Dietetyczka Marta Skoczeń wyjaśnia najważniejsze informacje dotyczące tych chorób.
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
60:00
Frytki belgijskie
Czym frytki belgijskie różnią się od tych tradycyjnych?
AUTOR Cezary Powała
Kultura
00:45
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Śmierć w Wenecji
Śmierci, moja ukochana
AUTOR Dorota Chrobak
Kuchnia
45:00
Dorsz w migdałach
Polędwica z dorsza w mące i płatkach migdałowych, podana na puree z fioletowego kalafiora
AUTOR Cezary Powała
Kultura
00:45
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Zombie Express
Wsiąść do pociągu niebylejakiego
AUTOR Dorota Chrobak
Zamknij
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii Więcej informacji