Kuchnia
40:00
Sernik japoński
To ciasto wykonane z sera znane było już w Starożytnej Grecji.
AUTOR Cezary Powała
"
Wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi, ale niewielu z nich pamięta o tym
Antoine de Saint-Exupery
Sport
24:50
Bieganie w walce z depresją?
Co się dzieje w głowie biegacza? Czy bieganie może pomóc w walce z depresją?
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
10:00
Zielony koktajl
Koktajle od jakiegoś czasu zaskarbiły sobie naszą sympatię. I bardzo dobrze.
AUTOR Cezary Powała
Zdrowie
18:55
Niedoczynność tarczycy i Hashimoto w pigułce
Dietetyczka Marta Skoczeń wyjaśnia najważniejsze informacje dotyczące tych chorób.
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
60:00
Frytki belgijskie
Czym frytki belgijskie różnią się od tych tradycyjnych?
AUTOR Cezary Powała
Kultura
00:45
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Śmierć w Wenecji
Śmierci, moja ukochana
AUTOR Dorota Chrobak
Kuchnia
45:00
Dorsz w migdałach
Polędwica z dorsza w mące i płatkach migdałowych, podana na puree z fioletowego kalafiora
AUTOR Cezary Powała
Kultura
00:45
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Zombie Express
Wsiąść do pociągu niebylejakiego
AUTOR Dorota Chrobak
Psychologia
09:26
Włącz motywację - masz ją w sobie
Motywacja wewnętrzna nie musi łączyć się z kreatywnością.
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
60:00
Kotlety z kalafiora
Kotlety z kalafiora to wspaniała alternatywa dla klasycznych mielonych
AUTOR Cezary Powała
Kultura
00:45
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Ludzkie dzieci
Czekając na nadzieję
AUTOR Dorota Chrobak
Psychologia
30:59
Jak pracować efektywnie?
Skupienie super mocą XXI wieku
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
70:00
Sorbet owocowy
Szybki sorbet owocowy domowymi sposobami
AUTOR Cezary Powała
Psychologia
20:21
Komu oddajemy swoje dane?
Rozmowa z dr Maciejem Kaweckim o ochronie danych osobowych
AUTOR Paweł Oksanowicz
Sport
38:21
Ultramaratończyk o tym jak zacząć biegać
Jak zacząć biegać i na co zwrócić szczególną uwagę? Rozmowa z Markiem Wikierą
AUTOR Paweł Oksanowicz
Zamknij
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii Więcej informacji