Po godzinach
02:03
Człowiek o wielkim sercu
Mikołaj Górski, członek OSP
AUTOR Edyta Miszczuk
"
Wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi, ale niewielu z nich pamięta o tym
Antoine de Saint-Exupery
Kultura
04:00
To co widoczne i niewidoczne
Recenzja filmu "Imagine" (2012 r.) w reżyserii Andrzeja Jakimowskiego
AUTOR Michał Zegar
Po godzinach
02:30
Z miłości do jogi
Pasja Roberta Kaczkowskiego
AUTOR Edyta Miszczuk
Kultura
05:00
Więcej niż tysiące słów
Recenzja filmu "Sól Ziemi"
AUTOR Michał Zegar
Kultura
04:58
Opowieść z Doliny Wiatru
Świat po katastrofie ekologicznej z japońskiego anime.
AUTOR Michał Zegar
Psychologia
28:24
Skąd czerpać siłę?
Trudne momenty w życiu uczą nas więcej niż sukcesy
AUTOR Bożena Szwarc
Psychologia
24:15
Jak mężczyźni wyrażają emocje?
Chłopaki nie płaczą - prawda czy fałsz?
AUTOR Bożena Szwarc
Psychologia
41:56
Jak mówić o sobie dobrze?
Opowiadanie o sobie nie jest łatwe. Dlaczego?
AUTOR Bożena Szwarc
Psychologia
33:15
Jak ubierać się do pracy?
Co o nas mówi nasz ubiór?
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
60:00
Trufle
Trufle powstały w 1920 roku w jednej z francuskich kuchni.
AUTOR Cezary Powała
Zdrowie
31:11
Co jest ważniejsze: rodzaj diety czy motywacja?
Rozmowa o zdrowym stylu życia z dietetyczką Agnieszka Tymoszuk.
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
15:00
Vege tatar
Vegański tatar bez grama mięsa czy ryby. Na bazie wafli ryżowych.
AUTOR Cezary Powała
Kuchnia
06:24
Marcepan z Królewca
Niespotykany smak na stole i trochę historii
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
10:00
Wegański majonez
Co zrobić z aquafaby, czyli wody z ciecierzycy?
AUTOR Cezary Powała
Zdrowie
26:29
Jak jeść żeby czuć się dobrze?
Rozmowa z Patrycją Sankowską, dyplomowaną dietetyczką medyczną.
AUTOR Paweł Oksanowicz
Zamknij
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii Więcej informacji