Psychologia
30:59
Jak pracować efektywnie?
Skupienie super mocą XXI wieku
AUTOR Paweł Oksanowicz
"
Uczyń z każdej przeszkody swoją szansę
Linda Amstrong
Kuchnia
70:00
Sorbet owocowy
Szybki sorbet owocowy domowymi sposobami
AUTOR Cezary Powała
Psychologia
20:21
Komu oddajemy swoje dane?
Rozmowa z dr Maciejem Kaweckim o ochronie danych osobowych
AUTOR Paweł Oksanowicz
Sport
38:21
Ultramaratończyk o tym jak zacząć biegać
Jak zacząć biegać i na co zwrócić szczególną uwagę? Rozmowa z Markiem Wikierą
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
60:00
Łosoś grillowany z białymi szparagami
O walorach smakowych łososia nikomu opowiadać nie trzeba.
AUTOR Cezary Powała
Kuchnia
10:00
Grillowane szparagi
Białe czy zielone? Które szparagi wybrać? Odwieczne pytanie, które trapi wielu.
AUTOR Cezary Powała
Sport
27:30
Po co nam sport?
Rozmowa z Dobrosławem Mańkowskim z Instytutu Socjologii Uniwersytetu Gdańskiego
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
45:00
Tarta z rabarbarem
Rabarbar jest warzywem, z którego chyba najczęściej robi się kompot.
AUTOR Cezary Powała
Psychologia
27:19
Jak Polacy radzą sobie podczas pandemii?
Rozmowa z dr Olafem Żyliczem o tym, czy obecna sytuacja jest dla nas trudna.
AUTOR Paweł Oksanowicz
Kuchnia
90:00
Chleb z kaszy gryczanej
Chleb bez drożdży i zakwasu? Tak, to możliwe!
AUTOR Cezary Powała
Kultura
03:00
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Noc żywych trupów
Zombie – emancypacja
AUTOR Dorota Chrobak
Kuchnia
30:00
Sałatka z kaszą jaglaną, szpinakiem i suszonymi pomidorami
Kolejna kasza, jaką wziąłem na tapetę, to kasza jaglana.
AUTOR Cezary Powała
Kultura
03:00
CINEMA PANDEMISO PREZENTUJE - Dzień Świstaka
Dzień jak co dzień?
AUTOR Dorota Chrobak
Kuchnia
30:00
Młoda kapusta z koperkiem
Kapusta ma opinię ciężkostrawnej, niezbyt zdrowej i pospolitej jarzyny w złym guście.
AUTOR Cezary Powała
Kuchnia
20:00
Pad Thai z krewetkami
Bardzo lubię kuchnię azjatycką. Jest dość lekkostrawna i bardzo wyrazista w smaku.
AUTOR Cezary Powała
Zamknij
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii Więcej informacji